OneFone Randers

Velkommen til OneFone i Randers Storcenter! Vi er din go-to specialist for reparation af mobiltelefoner, tablets, PC’er, MacBooks, spillekonsoller og meget mere. Vores priser er presset i bund, og derudover tilbyder vi livstidsgaranti.

Bestil reparation knap

OneFone i Randers Storcenter.

Din telefon bliver klar, imens du shopper færdigt i Randers Storcenter

Hos OneFone i Randers Storcenter tilbyder vi lynhurtig mobil reparation. Vi klarer 95 % af opgaverne på under en time og ofte væsentligt hurtigere.

Aflever din smartphone hos os, og vi sørger for, at den er klar til afhentning, når du har shoppet færdigt.

Vi reparerer smartphones fra alle de store mærker inklusiv Samsung, iPhone, Huawei, Motorola, Google Pixel, OnePlus og mange flere.

iPhone reparation knap

Vores ydelser omfatter skærmskift, batteriskift, reparation af opladerporte, kameraudskiftning etc., og hvis din telefon har fået en vandskade, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige.

Vælg selv imellem originale dele, OEM-dele eller kopidele til din reparation, og nyd godt af vores prisgaranti såvel som livstidsgaranti på den reparerede del.

Kontakt os knap

PC, Mac og bærbar reparation i Randers til skarpe priser

Vi tilbyder også professionel reparation af PC’er, bærbare computere og alle typer Macs, inklusive MacBook, iMac, Mac Pro, Mac studio og Mac mini.

Mac reparation knap

Reparation af iPad og tablets fra andre mærker

Vi reparerer alle typer tablets i Randers heriblandt iPad Pro, iPad Air og iPad mini såvel som tablets fra Samsung, Lenovo, Huawei etc.

iPad reparation knap

Hurtig reparation af Apple Watch i Randers

Vores teknikere er specialister i reparation af alle modeller fra Apple Watch. Vi tilbyder selvfølgelig både reparation af alm. Series-modeller såvel som Apple Watch SE og Apple Watch Ultra – altid til lave priser.

Apple Watch reparation knap

Få også din Xbox eller PlayStation repareret i Randers Storcenter

Har du en PlayStation eller Xbox, der trænger til en kærlig hånd? Vi reparerer alle modeller inklusiv Xbox Series X og S samt PlayStation 4 og 5.

Besøg os i Randers Storcenter, og tøv heller ikke med at kontakte os over telefon eller mail, hvis du er i tvivl om det mindste.

Beliggenhed og åbningstider

Randers Storcenter

Merkurvej 55, 8960 Randers SØ

Tlf: +45 61 10 13 15

Mail: Randers@onefone.dk

Åbningstider

Mandag-Fredag 10.00-19.00

Lørdag-søndag 10.00 -17.00

Kontakt os knap

Vi ved hvor vigtig din enhed er for dig

Scroll to Top