Mac reparation i Randers

Hos OneFone i Randers Storcenter tilbyder vi alle typer Mac reparationer, uanset om du har en MacBook, Mac Pro, mac mini etc. I vores Randers-afdeling finder du nogle af Kronjyllands bedste teknikere, og vi er også skarpe på prisen!

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter.

Livstids garanti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Mac reparation til lave priser i Randers Storcenter

Vælg din Mac-serie for at se vores attraktive priser på Mac reparationer i Randers. Vores priser gælder også i resten af landet.

Alt i Mac reparationer hos OneFone Randers

I Randers Storcenter har OneFone et ekspertteam klar til at løse enhver Mac reparation inkl. udskiftning af skærm, batteri og tastatur. Du er velkommen til at kontakte os inden og bestille en tid, men vi tilbyder også walk-in-reparation af MacBook, iMac, Mac Pro m.m. Uanset hvad er det en fordel, hvis du har dit Mac modelnummer i hånden.

Når du bestiller Mac reparation hos OneFone, kan du være sikker på, at vi benytter reservedele af højeste kvalitet. I mange tilfælde er det muligt at vælge imellem originale dele, OEM og kopidele alt efter dine præferencer.

Macs med Apple Silicon – særlige forhold

På de nyeste Mac-modeller med M-chips kan chippen og RAM ikke udskiftes, men vi kan stadig tilbyde mange andre reparationstyper. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl herom.

OneFone – Dit lokale Mac-værksted i Randers

Vi betjener kunder fra hele Randers og naboområder som Stevnstrup, Langå, Værum, Assentoft og Drastrup. Vi glæder os til at servicere din Mac, så du igen kan blive studieklar eller arbejdsklar!

Adresse
Merkurvej 55, 8960 Randers SØ


+45 61 10 13 15
Randers@onefone.dk

Åbningstider
Mandag-Fredag 10.00-19.00

Lørdag-søndag 10.00 -17.00

Scroll to Top