Åbningstider

Mandag - Fredag : 10:00 - 19:00
Lørdag , Søndag : 10:00 - 17:00

KONTAKT

+45 61 10 13 15

Skriv til os

info@onefone.dk

Vi ser frem til at komme i kontakt med dig.

Ønsker du en enhed eller købe et produkt hos OneFone.dk kan vi være behjælpelige med dette. Tag endelig kontakt til os, så vi kan guide dig bedst muligt. Vi tilbyder reparation, rådgivning, salg og køb af dine enheder, derudover tilbyder vi også en række covers og gadgets til dine enheder. Kontakt os gerne for mere information vedrørende spørgsmål til din enheder. Du kan frit surfe videre på vores hjemmeside, hvor du kan se vores priser samt tilbud. Vi ser frem til at komme i kontakt med dig. Hos OneFone er vi placeret med 15 fysiske forretninger, der er fordelt i hele Danmark. Du kan altid regne med, at vores forretninger kan tilbyde en række services, og du kan finde frem til telefonnummeret her på vores vores hjemmeside. Når du handler hos OneFone, er vi altid pligtopfyldende og loyale overfor vores kunder, det betyder kort og godt, vi er altid hurtige med levering samt rådgivende i vores service. Vi ser frem til at komme i kontakt med dig. Vi går altid op i vores kunder, og prøver så godt som muligt at efterleve vores kunders ønsker og behov. Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende din enhed, står vi altid klar på telefonen. Vi er også hurtige til at besvare en e-mail med ønsker og krav samt specifikationer til en enhed du ønsker nærmere viden til. 

Du kan frit læse vores anmeldelser på Trustpilot, da vi ønsker at optimere og altid udvikle os positivt i den rigtige retning. Vi har mange anmeldelser, og med gode stjerner på Trustpilot. Vi ser frem til at hjælpe dig, og kontakt os gerne med de spørgsmål der er til OneFone. Vi ser frem til at være behjælpelige med din enhed. 

Vi prøver at være på de sociale medier, og bestræber os efter at dele de gode tilbud og informationer til vores kunder – du kan finde os på Instagram og Facebook, hvor du kan følge os, og finde relevante tilbud og informationer til din(e) enheder. 

Rigtig mange mennesker har en smartphone i dag, og den bruger de til de fleste ting, det vil gøre ondt, hvis ens telefon ikke fungerer eller er ødelagt. Vi tilbyder en livstidsgaranti på alle reparationer, og kan stå inde for en reparation, som batter! 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.