Sony mobil reparation

Er din Sony smartphone ikke længere funktionsdygtig? Vores erfarne teknikere udfører alle typer Sony mobil reparationer heriblandt for serierne Xperia Z og Xperia X. Uanset om skærmen er ødelagt, kameraet er defekt, eller batteriet er helt fladt, står vi parate til at hjælpe. Se priserne på din Sony mobiltelefon herunder, og husk, at vi også tilbyder prisgaranti!

Sony smartphone reparation med kvalitetsreservedele

Vi tilbyder nogle af de laveste priser på markedet for alle typer Sony reparationer, og vi reparerer med originale dele, OEM eller billigere kopidele efter dine ønsker. Besøg din lokale OneFone med din Sony mobiltelefon, og lad os reparere den, mens du færdiggør de sidste indkøb (i de fleste tilfælde).

Vi reparerer enhver type Sony mobiltelefon

Vi reparerer alle modeller heriblandt Xperia Z- og Xperia X-serierne. Uanset om bagglasset er i stykker, batteriet skal udskiftes, ladestikket ikke virker, eller tænd/sluk-knappen ikke reagerer, så tag din Sony smartphone forbi OneFone.

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Gratis lånetelefon

Vi har gratis lånetelefoner til rådighed, i tilfælde af en langvarig reparation.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter

Livstidsgaranti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Kom forbi din nærmeste OneFone

Med butikker i Aarhus, Randers, Hjørring, Slagelse, Esbjerg, Vejle, Horsens og mange andre steder i provinsen samt 6 butikker i København, er OneFone altid inden for rækkevidde. I hver butik tilbyder vi walk-in-reparation, men du kan også bestille tid i forvejen via vores onlineformular. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af covers, beskyttelsesglas og meget mere til attraktive priser, som du kan kigge nærmere på, imens du får repareret din Sony  smartphone.

Scroll to Top