Sony

Er din Sony smartphone ikke længere funktionsdygtig? Vores erfarne teknikere udfører alle typer Sony mobil reparationer heriblandt for serierne Xperia Z og Xperia X. Uanset om skærmen er ødelagt, kameraet er defekt, eller batteriet er helt fladt, står vi parate til at hjælpe. Se priserne på din Sony mobiltelefon herunder, og husk, at vi også tilbyder prisgaranti!

Lynhurtig Sony mobil reparation

Vi tilbyder nogle af de laveste priser på markedet for alle typer Sony reparationer, og vi reparerer med originale dele, OEM eller billigere kopidele efter dine ønsker. Besøg din lokale OneFone med din Sony mobiltelefon, og lad os reparere den, mens du færdiggør de sidste indkøb eller blot nyder en kop kaffe. Vi har de fleste reservedele på lager, så derfor kan de fleste reparationer udføres på stedet.

Vi reparerer enhver type Sony mobiltelefon

Vi reparerer alle modeller heriblandt Xperia Z- og Xperia X-serierne. Uanset om bagglasset er i stykker, batteriet skal udskiftes, ladestikket ikke virker, eller tænd/sluk-knappen ikke reagerer, så tag din Sony smartphone forbi OneFone. Vores specialister er blandt landets førende inden for Sony reparationer, og vi ser frem til at give din mobiltelefon et nyt liv.

Kom forbi din nærmeste OneFone

Med butikker i Aarhus, Randers, Hjørring, Slagelse, Esbjerg, Vejle, Horsens og mange andre steder i provinsen samt 6 butikker i København, er OneFone altid inden for rækkevidde. I hver butik tilbyder vi walk-in-reparation, men du kan også bestille tid i forvejen via vores onlineformular. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af covers, beskyttelsesglas og meget mere til attraktive priser, som du kan kigge nærmere på, imens du får repareret din Sony  smartphone.

Scroll to Top