Samsung

Velkommen til OneFone! Vi reparerer enhver Samsung Galaxy mobiltelefon, uanset om skærmen er gået i stykker, kameraet er defekt, eller batteriet er dødt. Vi har butikker i hele landet og tilbyder prisgaranti!

Samsung mobil reparation til lave priser

Uanset problemet, så tilbyder vi nogle af de laveste priser på markedet på alle typer Samsung Galaxy reparationer. Vi reparerer desuden med originale dele, OEM eller billigere kopidele ud fra dine ønsker. Kom forbi din lokale OneFone med din Samsung mobil, og lad os reparere den, imens du får færdiggjort dine ærinder i byen. Vi har de fleste reservedele på lager, så derfor er vi i stand til at tilbyde så hurtig service.

Vi reparerer enhver type Samsung mobiltelefon

Vi tilbyder reparationer til Samsung Galaxy A, S, J, Note og alle andre serier. Så uanset om bagglasset er i stykker, batteriet skal udskiftes, ladestikket ikke virker, eller tænd/sluk-knappen ikke reagerer, så kom forbi OneFone, og lad vores specialister hjælpe. Vi har nogle af landets førende teknikere, når det kommer til Samsung reparationer! Vi glæder os til at få din telefon tilbage i topform.

OneFone er landsdækkende

Med butikker i Aarhus, Randers, Esbjerg, Vejle, Horsens og mange flere steder i provinsen såvel som 6 butikker i København, er OneFone aldrig langt væk. I hver eneste butik tilbyder vi walk-in Samsung reparation, men du er selvfølgelig også velkommen til at bestille tid inden. Derudover tilbyder vi også et kæmpe udvalg af flotte covers, beskyttelsesglas m.m. til særdeles attraktive priser.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.