Huawei

Velkommen til OneFone! Vi er eksperter i reparation af Huawei mobiltelefoner inkl. P-serien og Mate-serien. Uanset om problemet er en revnet skærm, et defekt kamera eller et udtjent batteri, så løser vi det. Besøg en af vores butikker landet over, og nyd godt af vores prisgaranti!

Huawei mobil reparation til lave priser

Står du med et defekt kamera eller et batteri, der trænger til udskiftning, så er OneFone din foretrukne partner. Vi tilbyder nogle af markedets skarpeste priser på reparation af Huawei mobiltelefoner, og vi gør det muligt at vælge imellem originale dele, OEM eller endnu billigere alternativer. Besøg din lokale OneFone med din Huawei. Så klarer vi reparationen, mens du får shoppet færdigt!

Vi håndterer alle typer af Huawei mobil reparationer

Uanset hvilken type Huawei mobiltelefon, du ejer, så kan vi hjælpe. Vi reparerer også alle typer af skader – fra et ødelagt bagglas til en defekt ladeport eller en tænd/sluk-knap i udu. Vi er stolte over at have nogle af landets mest kompetente teknikere, når det kommer til Huawei reparationer!

OneFone dækker hele Danmark

Med afdelinger i Aarhus, København, Esbjerg, Hjørring, Vejle, Horsens og mange andre byer, er OneFone aldrig langt væk. Vi tilbyder walk-in reparation af Huawei mobiltelefoner i hver eneste butik, og du kan naturligvis også reservere tid i forvejen. Derudover finder du et stort udvalg af tilbehør som elegante covers og beskyttelsesglas til fordelagtige priser inde i hver af vores butikker.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.