Hvor lang tid holder en iPhone? Her er det fulde svar!

Tre ældre iPhones og et Lightning-kabel.

Din iPhone kan holde i rigtig lang tid, hvis du tager dig godt af den. Det handler dog ikke kun om din iPhones stand, men også din mentalitet.

iPhones får softwareopdateringer i mange år

Det er vigtigt, at man har den nyeste eller en af de nyeste iOS-versioner. Ellers vil nogle apps ikke virke, og det kan også medføre sikkerhedsrisici.

iPhones får typisk 6 iOS-versioner i deres levetid dvs. 6 år. Derefter bliver de klassificeret som Vintage (ældre produkter) og til sidst Obsolete (udgåede produkter). Læs mere om klassificeringerne hos Apple.

Batteriet siger fra lidt hurtigere

iPhones har forskellige batterier. To iPhones af samme model har heller ikke nødvendigvis den samme batterikapacitet, når de forlader fabrikken. Derfor er det svært at komme med et præcist tal for, hvor lang tid et batteri kan holde.

Yderligere har vi også forskellige mobilvaner, der nedslider batteriet i forskellige hastigheder. Der er heller ikke en fast grænse for, hvornår man skal udskifte batteriet.

Læs også: Hvornår bør man udskifte sit iPhone batteri?

Når det så er sagt, vil et iPhone-batteri typisk kunne holde en nogenlunde funktion i ca. 3 år. Hvis batterikapaciteten er under 80 %, kan du så småt begynde at overveje et batteriskifte, hvis du vil have flere gode år ud af din iPhone.

Mange sælger deres iPhone, når batteriet er ved at være fladt, fordi batterikapaciteten også påvirker ydeevnen. Det er en skam, fordi et batteriskift er relativt billigt, og det forbedrer ikke kun batteritiden, men også ydeevnen.

Funktionalitet

Det er ikke kun en dalende batterikapacitet, som gør din iPhone langsommere over tid. Hver iOS-opdatering sætter som regel højere krav til din iPhone pga. de mange nye funktioner.

Det gør apps også, i takt med at de opdateres, og der kommer nye i App Store. Derfor er det uundgåeligt, at din iPhone føles langsommere efter nogle år.

Din mentalitet

Nogle vil have det nyeste af det nyeste. Andre kan nøjes med de basale funktioner og vil hellere spare pengene. Det er smag og behag.

Når det er sagt, så ændrer iPhones sig ikke længere særlig meget fra år til år. Så hvis du vil spare penge, kan du godt få mange gode år ud af din iPhone.

Så hvor lang tid holder min iPhone egentlig?

Din iPhone kan holde fra 1 år, hvis du vil have det nyeste af det nyeste, til 8 år,  hvis du løbende udskifter batteriet og kan nøjes med en lidt langsommere telefon til sidst.

Vi anbefaler ikke at have følsomme oplysninger på en iPhone, der er 8 år eller ældre.

OneFone er en landsdækkende reparationskæde

Hos OneFone reparerer vi alle typer af skader på iPhone i hele Danmark. Vi tilbyder prisgaranti på alle reparationer.

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Gratis lånetelefon

Vi har gratis lånetelefoner til rådighed, i tilfælde af en langvarig reparation.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter.

Livstids garanti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Scroll to Top