Guide: Hvad er den bedste refurbished iPhone i 2024?

En samling af iPhone Pros i forskellige farver

Det er ikke kun en økonomisk gevinst at købe en refurbished iPhone. Du er samtidig med til at reducere mængden af elektronikaffald til gavn for hele Jorden. Her er de bedste refurbished og brugte iPhones i 2024!

iPhone 13 Pro: En high-end model til en overkommelig pris

iPhone 13 Pro fra 2021 er stadigvæk en vaskeægte high-end iPhone. Denne model byder på den avancerede A15 Bionic-processor, Promotion (op til 120 hz display for et mere flydende billede), 6,1” skærm og 3x optisk zoom med teleskoplinsen.

En refurbished iPhone 13 Pro er det perfekte valg for dig, som ønsker de bedste features, men til en rimelig pris.

iPhone 12-serien: Maksimum value!

Hele iPhone 12-serien fra 2020 er et andet godt valg, hvor man får knivskarpe OLED-skærme, 5G, A14-Bionic processor og Bluetooth 5. Springet fra iPhone 11- til iPhone 12-serien var også rigtig stort. Enhver refurbished iPhone 12 vil derfor give dig maksimal værdi for pengene.

iPhone 13 mini er den bedste kompakte iPhone

Hvis du vil have en lille, men stadigvæk kraftfuld telefon, så er iPhone 13 mini et rigtig godt bud. Den lynhurtige A15-Bionic processor sikrer, at telefonen føles moderne, og med en 5,4” skærm, kan den for de fleste navigeres med én hånd.

Vær opmærksom på disse ting, inden du køber

Når du køber en brugt eller refurbished iPhone, skal du selvfølgelig være opmærksom på, at den aldrig vil fremstå helt som ny. Der vil typisk være mindre kosmetiske fejl, og så vil batteriet ikke altid have en maksimumkapacitet på 100 %. Til gengæld sparer man en masse penge ift. at købe en af de nyere iPhones.

Hos OneFone køber og sælger vi brugte iPhones til fantastiske priser. Kom forbi en af vores butikker for at se vores lokale udvalg. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på forhånd, hvis du vil vide, hvad vi har på lager. 

Butikker i hele landet

Kom forbi din lokale OneFone. Vi tilbyder også nogle af de bedste priser på iPhone reparationer.

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Gratis lånetelefon

Vi har gratis lånetelefoner til rådighed, i tilfælde af en langvarig reparation.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter.

Livstids garanti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Scroll to Top