Mac reparation i Vejle

OneFone ligger midt i Vejle, og vi reparerer alle typer Macs – MacBook, iMac, Mac Studio, Mac mini og Mac Pro. Vi har nogle af landets dygtigste Mac-teknikere, og derudover har vi presset priserne i bund!

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter.

Livstids garanti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Vælg din Mac for at se priser

Tryk på din Mac for at se vores lave landsdækkende priser. Du er både velkommen til at bestille tid online eller komme direkte forbi med din Mac til OneFone i Vejle.

Tag din Mac med i vores butik

Hos OneFone i Vejle står vores erfarne teknikere parate til at reparere enhver type skade, hvad end skærmen er i stykker, batteriet skal udskiftes eller tænd/sluk-knappen er i udu. Du er også altid velkommen til at kontakte os inden. Her vil det være en fordel, at du har dit modelnavn klar. Vi reparerer både med originale dele, OEM og kopidele til endnu lavere priser – naturligvis ud fra dine præferencer.

Vedr. Macs med Apple Silicon (M-chips)

Hvis du har en nyere Mac med M-chip, skal du være opmærksom på, at selve chippen og Ram’ene ikke kan repareres eller udskiftes, da de er loddet fast, men det vil stadigvæk være muligt at foretage de fleste andre typer reparationer. Tøv ikke med at spørge os, hvis du er i tvivl.

Vi reparerer Macs for hele Vejle og omegn

Uanset om du bor i Vejle eller nærliggende byer som Hedensted, Jelling, Bredsten, Bredballe eller Børkop, så er du altid velkommen i vores lokale butik midt i Vejle gågade. Bestil tid til Mac reparation online, eller kom direkte ned med din Mac. Så giver vi en diagnose og en fast, lav pris på hele reparationen.

OneFone Vejle

Torvegade 17b, 7100 Vejle
Tlf.: +45 6110 1315
Mail: hs@OneFone.dk

Åbningstider:
Mandag-Torsdag 10.00-17.30
Fredag 10.00-19.00
Lørdag 10.00 -15.00
1 søndag på måneden åben

Scroll to Top