Mac reparation i Valby

OneFone Valby har adresse i Spinderiet, hvor vi specialiserer os i alle typer Mac reparationer lige fra MacBook og Mac Studio til iMac, Mac mini og Mac Pro. Vi har nogle af Københavns mest kompetente Mac-teknikere, og vi tilbyder desuden nogle af de bedste priser Mac reparationer.

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter.

Livstids garanti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Se vores attraktive priser på Mac reparation i Valby

Vælg din overordnede type for at se vores lave priser på mac reparationer i Valby, men som også gælder i resten af Danmark. Vi tilbyder desuden også prisgaranti!

Hvis du ikke kan finde prisen på den pågældende Mac reparation, så kontakt os.

Valbys førende Mac-værksted

Hos OneFone i Valby står vores erfarne teknikere klar til at løse alle tænkelige problemer med din Mac, uanset om det er en ødelagt skærm, et batteri der skal udskiftes, eller en defekt tænd/sluk-knap.

Ved at reparere din Mac i stedet for at købe en ny, så sparer du først og fremmest mange penge, men du er også med til at reducere mængden af elektronikaffald – til glæde for hele Jorden.

Det er en fordel at have dit modelnummer parat, inden du kontakter os.

Begrænsninger for nyere Macs med M-chip

For de nyere MacBooks, iMacs etc. med M-chip skal man være opmærksom på, at selve chippen og hukommelsen ikke kan repareres eller udskiftes, da de er loddet fast. Vi kan dog stadig hjælpe med de fleste andre reparationer på disse maskiner.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Mac reparation. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme direkte forbi med din Mac i vores butik i Valby, hvor vi tilbyder walk-in-service.

Adresse
Bomuldsgade 4, 2500 Valby
+45 61 10 13 15
Ry@onefone.dk

Åbningstider
Mandag – Fredag 10.00-19.00
Lørdag – søndag 10.00 -17.00

I Spinderiet Valby finder du OneFone.
Scroll to Top