Mac reparation i Slagelse

Velkommen til OneFone Slagelse med beliggenhed i VestsjællandsCentret. Her udfører vores dygtige teknikere alle typer Mac reparationer både til MacBook, Mac Pro, iMac, Mac Studio og Mac mini. Vi har nogle af de mest kvalificerede Mac-teknikere i Danmark, og vores priser er yderst konkurrencedygtige.

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter.

Livstids garanti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Se vores lave priser på Mac reparationer i Slagelse

Vælg din overordnede Mactype for at se vores attraktive priser på Mac reparation i Slagelse. Hvis du ikke kan finde din pris, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan med al sandsynlighed stadigvæk hjælpe med reparationen.

Hos OneFone tilbyder vi prisgaranti på alle Mac reparationer!

Professionel Mac reparation i Slagelse

Vores team i Slagelse består af dygtige teknikere, parate til at håndtere alle slags Mac-skader, hvad enten det er en ødelagt skærm, et batteri der trænger til udskiftning, eller en defekt tænd/sluk-knap på din iMac, MacBook, Mac mini etc.

Det er en fordel, hvis du har dit modelnummer klar på hånden, inden du kontakter os.

Macs med Apple Silicon

På de nyere Mac-modeller med M-chip er der nogle reparationer, der ikke kan udføres, da chippen og hukommelsen er fastloddet. Vi kan dog stadigvæk håndtere de fleste andre reparationer på Apple Silicon Macs.

Vi servicerer Macs for hele Slagelse og omegn

Vores butik i VestsjællandsCentret ligger lige på vejen for mange i Slagelse by såvel som omkringliggende byer som Korsør, Sorø, Høng, Skælskør og Vemmelev.

Kontakt os endelig over telefon eller mail, hvis du er i tvivl om det mindste! Du er også altid velkommen til at svinge forbi OneFone Slagelse, hvor vi tilbyder walk-in reparation af Mac, iPhone, iPad m.m.

OneFone Slagelse

Adresse
VestsjællandsCentret 10, 4200 Slagelse
+45 61 10 13 15
Slagelse@OneFone.dk

Åbningstider
Mandag – Fredag  10.00-19.00
Lørdag 10.00 -16.00
Søndag på 11.00 -15.00

Scroll to Top