Mac reparation i Ringsted

Velkommen til OneFone i Ringsted – byens førende Mac-værksted. Vi tilbyder professionel reparation af MacBook, Mac Studio, Mac mini, iMac og Mac Pro. Her får du prisgaranti!

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter.

Livstids garanti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Vores priser

Se vores lave priser på Mac reparationer i Ringsted ved at vælge din overordnede modeltype. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Dit go-to-sted for Mac reparationer i Ringsted

Vores team i Ringsted er klar til at tage sig af enhver reparation på din Mac, uanset om det drejer sig om en ødelagt skærm, batteriudskiftning eller en defekt tænd/sluk-knap. Bestil Mac reparation online, eller kom direkte forbi med din Mac i OneFone Ringsted. Vi reparerer også i resten af landet.

For Macs med Apple Silicon

De nyeste Mac-modeller med M-chips har fastloddet GPU, CPU og RAM i selve chippen. Derfor kan disse ikke repareres eller udskiftes. Vi kan dog stadigvæk udføre de fleste andre reparationer. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os.

Dit lokale Mac-værksted i Ringsted

OneFone servicerer hele Ringsted såvel som omkringliggende byer som Sorø, Borup, Glumsø og Haslev. Kom forbi, og lad os give dig et godt tilbud på Mac reparation. Vi glæder os til at give din Mac Pro, MacBook, iMac, Mac mini eller Mac Studio nyt liv!

OneFone Ringsted

Adresse
Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted
+45 61 10 13 15
info@OneFone.dk

Åbningstider
Man-Fredag 10.00-19.00
Lørdag 10.00 -16.00
Søndag: 10.00 – 15.00

Scroll to Top