Mac reparation i Næstved

Den lokale OneFone ligger i Næstved Storcenter, hvor vi tilbyder reparationer af alle typer af Macs heriblandt Mac Studio, MacBook, iMac, Mac mini og Mac Pro. Vores Næstved-reparatører er blandt de mest kvalificerede på Sjælland, og vores priser er presset helt i bund!

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter.

Livstids garanti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Vores priser på Mac reparationer

Vælg din Mac-serie for at se vores fantastiske priser på Mac reparation i Næstved såvel som resten af Danmark. Hvis du ikke kan finde prisen på den ønskede reparation, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi håndterer alle Mac reparationer

OneFone i Næstved er drevet af de bedste teknikere på Sjælland, der står klar til at håndtere enhver form for skade på din Mac. Det omfatter alt fra ødelagt skærm til batteriskifte og problemer med tænd/sluk-knappen.

Du er altid velkommen til at kontakte os inden for at høre mere om dine muligheder. Her er det en fordel at kende din Macs modelnummer.

Begrænsninger for nyere Macs med Apple Silicon

For de nyeste Mac-modeller med M-chips (Apple Silicon) er det ikke muligt at reparere/udskifte chip og hukommelse, da de er loddet fast. Vi kan dog stadig udføre de fleste andre reparationstyper på kort tid.

Førende Mac center for Næstved og omegn

Uanset om du kommer fra Næstved eller omkringliggende byer som Mogenstrup, Sandved, Karrebæksminde, Gelsted, Haslev, Fensmark, Skelby og Vordingborg, er du hjertelig velkommen med din iMac, MacBook, Mac mini etc. hos OneFone Næstved.

Book en tid til din Mac reparation online, eller sving direkte forbi med din Mac!

OneFone Næstved

Adresse
Næstved Storcenter 3, 4700 Næstved
+45 61 10 13 15
Næstved@OneFone.dk

Åbningstider
Mandag-Fredag 10.00-20.00
Lørdag – Søndag  10.00 -16.00

Scroll to Top