Mac reparation i Hjørring

Hos OneFone i Metropol ShoppingCenter i Hjørring står vi på tæerne for at hjælpe dig med enhver type Mac reparation til MacBook, iMac, Mac Pro osv. Her finder du nogle af Nordjyllands bedste teknikere, og vores priser er samtidig presset helt i bund!

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter.

Livstids garanti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Mac reparationer i Hjørring med prisgaranti

Vælg din Mac-serie for at se vores lave priser på Mac reparationer i Hjørring og resten af landet. Vi tilbyder prisgaranti!

Enhver type Mac reparation hos OneFone Hjørring

I Hjørring finder du vores eksperthold, som er klar til at tage hånd om din Mac, uanset om det drejer sig om en ødelagt skærm, batteriudskiftning eller andre reparationer. Vi tilbyder både tidsbestilling og walk-in-service. Tjek gerne din Macs modelnummer inden.

Vi tilbyder Mac reparationer med originale dele, OEM såvel som kopidele, hvis du vil have det endnu billigere. Du vælger selvfølgelig selv!

Nyere Macs med Apple Silicon

Selvom de nyeste Mac-modeller med M-chips har fastloddede chip og RAM, som ikke kan udskiftes, står vi stadigvæk klar til at foretage de fleste andre typer reparationer.

OneFone – Hjørrings lokale Mac-specialist

OneFone servicerer kunder fra hele Hjørring og omkringliggende byer som Tårs, Sindal, Vrå og Løkken. Kom forbi med din Mac til en gratis vurdering og et uforpligtende prisoverslag, eller bestil tid til reparation online. Vi ser frem til at bringe din Mac tilbage i topform!

Adresse
Metropol ShoppingCenter, Østergade 30, 9800 Hjørring

+45 61 10 13 15
Hjørring@OneFone.dk

Åbningstider
Man-Tors 10.00-17.30
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00 -15.00
1 søndag på måneden åben

Scroll to Top