Mac reparation i Hellerup

OneFone tilbyder Mac reparation i Hellerup med prisgaranti! Vi ligger bekvemt i Waterfront Shoppingcentret, hvor vi reparerer alle typer skader på MacBook, Mac Studio, iMac, Mac Mini og Mac Pro. I vores Hellerup-butik finder du nogle af hovedstadens bedste Mac-teknikere.

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter.

Livstids garanti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Vores priser på Mac reparation i Hellerup

Vælg din model, og opdag vores lave priser op Mac reparation i Hellerup, der gælder i hele København og selvfølgelig også resten af landet.

Mød vores topkvalificerede Mac-reparatører i Hellerup

Vores team i Hellerup er kvalificerede til at håndtere alle slags Mac reparationer. Vi klarer alt fra skærmskader til batteriudskiftning og problemer med tænd/sluk-knap, uanset om det er til iMac, Mac mini, MacBook etc.

Der er flere fordele ved at få repareret sin Mac i stedet for at købe en ny. Du får både en økonomisk gevinst, men du er også med til at reducere den samlede mængde af elektronikaffald på vores allesammens Jord.

Vedr. nyere Macs med Apple Silicon

Vi kan ikke reparere eller udskifte chip og RAM på nyere Mac-modeller med M-chips, da de er loddet fast. Vi kan dog stadig varetage de fleste andre typer reparationer.

Du er altid velkommen til at kontakte os inden, men du er også yderst velkommen til at tage din Mac direkte med til OneFone Hellerup, hvor vi tilbyder walk-in-service. Tjek evt. din Macs modelnummer inden, så vi hurtigere kan assistere.

OneFone Hellerup

Adresse
Waterfront shoppingcentret
Philip Heymans Alle 17, 2900 Hellerup
+45 61 10 13 15
hellerup@onefone.dk

Åbningstider
Mandag – fredag: kl. 10 – 19
Lørdage: kl. 10 – 17
Søndage: kl. 11 – 16

Scroll to Top