Mac reparation i Greve

Du finder OneFone Greve i Waves shoppingcentret, hvor vi reparerer alle typer Macs – MacBook, iMac, Mac Studio, Mac mini og Mac Pro. Vores teknikere hører til blandt Danmarks bedste, og vores priser er presset helt i bund!

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter.

Livstids garanti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Vores lave priser på Mac reparationer

Vælg den rette type Mac for at se vores attraktive priser, der gælder i hele København og resten af landet. Du kan booke en tid online eller komme direkte ned forbi med din Mac til OneFone i Greve.

OneFone Greve håndterer enhver type Mac reparation

OneFone i Greve har dygtige teknikere klar til at løse alle slags problemer med din Mac, hvad enten skærmen er gået i stykker, batteriet trænger til udskiftning, eller tænd/sluk-knappen ikke virker. Du er også meget velkommen til at kontakte os, inden dit besøg – det er en fordel, hvis du ved, hvilken model du har inden. Vi bruger både originale dele og OEM-dele, og vi tilbyder også reparationer til endnu lavere priser med kopivarer. Valget er dit.

Begrænsninger ved Macs med Apple Silicon

På nyere Macs med M-chip er det vigtigt at være opmærksom på visse begrænsninger. Chip og RAM er ikke udskiftelige, da de er loddet fast, men de fleste andre reparationer kan stadig lade sig gøre. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Adresse
Waves Shoppingcenter
Over Bølgen 3C, 2670 Greve
+45 61 10 13 15
Waves@OneFone.dk

Åbningstider
Man-Fre 10.00-19.00
Lør-Søn 10.00 -17.00

Scroll to Top