Mac reparation i Ballerup

Velkommen til OneFone i Ballerup Centret. Vi tilbyder Mac reparationer af enhver art og til enhver maskine – MacBook, iMac, Mac Studio, Mac mini og Mac Pro. I vores afdeling finder du en perlerække af Danmarks højest kvalificerede teknikere, men dette afspejles ikke i vores lave priser!

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter.

Livstids garanti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Mac reparationer til meget attraktive priser!

Klik på den overordnede Mac-serie for at se vores lave priser, der er gældende i resten af København og på tværs af landet.

Alle typer af Mac reparationer håndteres af OneFone Ballerup

Uanset om du har en beskadiget skærm, et svagt batteri eller en defekt power-knap, står OneFones kvalificerede teknikere klar i Ballerup Centret til at hjælpe. Vi tilbyder walk-in-reparationer, men du er også velkommen til at kontakte os inden dit besøg for at høre mere. Det er en fordel, hvis du har dit Macs modelnummer på hånden. Vi benytter originale dele, OEM-dele eller kopidele efter dit valg til reparationerne.

Bemærkninger omkring Macs med Apple Silicon

Det er vigtigt at være opmærksom på, at de nyere Mac-modeller med M-chips har indbyggede komponenter som chip og RAM, der er fastloddet og derfor ikke udskiftelige. Vi udfører selvfølgelig stadigvæk en bred vifte af andre reparationer på disse modeller.

Adresse
Ballerup-Centret 2,2750 Ballerup
+45 61 10 13 15
ballerup@onefone.dk

Åbningstider
Man-Fre 10.00-19.00
Lør-Søn 10.00 -17.00

Scroll to Top