Mac reparation i Næstved

OneFone ligger i Næstved Storcenter, hvor vi tilbyder reparationer af alle typer af Macs – MacBook, iMac, Mac Studio, Mac mini og Mac Pro. Vores teknikere er blandt de mest kvalificerede i Danmark, og vores priser er presset i bund!

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter.

Livstids garanti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Vores priser på Mac reparationer

Vælg din Mac-serie for at se vores tiltrækkende priser, som gælder i hele landet. Du kan booke en tid online eller blot komme direkte ind med din Mac til OneFone i Næstved Storcenter.

Vi håndterer alle Mac reparationer

OneFone i Næstved er drevet af de bedste teknikere, der står klar til at håndtere enhver form for skade på din Mac. Det omfatter alt fra ødelagt skærm til batteriskifte og problemer med tænd/sluk-knappen. Du er altid velkommen til at kontakte os inden for at høre mere om dine muligheder. I så fald vil det være en fordel at kende din Macs modelnummer. Det er også værd at bemærke, at vi både anvender originale dele, OEM og kopidele, såfremt du ønsker en endnu billigere løsning.

Begrænsninger for nyere Macs med Apple Silicon

For de nyeste Mac-modeller med M-chips er det ikke muligt at reparere/udskifte chip og hukommelse, da de er loddet fast. Vi kan dog stadig udføre de fleste andre reparationstyper.

Vi reparerer Macs for hele Næstved og omegn

Uanset om du kommer fra Næstved eller omkringliggende byer som Mogenstrup, Sandved, Karrebæksminde, Haslev, Gelsted, Fensmark, Skelby og Vordingborg, er du hjertelig velkommen hos os OneFone Næstved. Book en tid til din Mac reparation online, eller sving forbi med din enhed. Vi tilbyder altid en gratis vurdering og et konkurrencedygtigt prisoverslag på hele reparationen.

Adresse
Næstved Storcenter 3, 4700 Næstved
+45 61 10 13 15
Næstved@OneFone.dk

Åbningstider
Mandag-Fredag 10.00-20.00
Lørdag – Søndag  10.00 -16.00

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.