Mac reparation i Horsens

OneFone er placeret i hjertet af Horsens, hvor vi udfører reparationer på alle typer af Macs – MacBook, iMac, Mac Studio, Mac mini og Mac Pro. Vi har nogle af de mest kvalificerede Mac-teknikere i Danmark, og vi tilbyder yderst konkurrencedygtige priser!

Danmarks mest erfarne

Med flere års erfaring, har vores teknikere repareret utallige enheder og alle tænkelige fejl på enheder.

Hurtig reparation

95% af alle reparationer bliver udført mens du venter.

Livstids garanti

Hos OneFone har du den fordel at få livstids garanti på den udførte reparation.

Se priserne på Mac reparationer

Vælg din Macs overordnede serie for at opdage vores attraktive, landsdækkende priser. Reserver enten tid online, eller kom direkte ind med din Mac hos OneFone i Horsens.

Kom forbi med din Mac

OneFone i Horsens består af et team af kompetente teknikere, der er klar til at tage hånd om enhver form for Mac-skade, uanset om det drejer sig om en ødelagt skærm, et batteri, der skal skiftes, eller en defekt tænd/sluk-knap. Du er også altid velkommen til at kontakte os inden – det er en fordel, hvis du kender dit modelnavn på forhånd. Bemærk, at vi foretager reparationer med både originale dele, OEM og endnu billigere tredjepartsdele. Du vælger selvfølgelig selv!

Reparationsbegrænsninger for Macs med Apple Silicon

For nyere Mac-modeller med M-chip er der visse begrænsninger. Chippen og hukommelsen kan ikke repareres eller udskiftes, da de er fastloddet, men de fleste andre reparationer er stadig mulige. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at spørge os.

Vi servicerer Macs for hele Horsens og omegn

Uanset om du er fra Horsens eller nabobyer som Hatting, Lund, Søvind, Egebjerg eller Tamdrup, er vores lokale butik i Horsens gågade oplagt. Book en tid til Mac reparation online, eller kig direkte forbi med din Mac. Vi tilbyder en gratis vurdering og et fast, konkurrencedygtigt tilbud på reparationen.

Adresse
Hospitalsgade 4, 8700 Horsens
+45 61 10 13 15
Horsens@OneFone.dk
Åbningstider
Man-Tors 10.00-17.30
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00 -14.30

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.